Over Weidebosch

Over Weidebosch

In de Gelderse Streken, tussen Doetinchem en Zelhem, vindt u Weidebosch Wellness Vakantiewoningen. In deze prachtige en bosrijke Achterhoek kunt u tal van rustgevende boswandelingen maken. De belangrijkste eigenschappen van deze vakantielocatie zijn rust, privacy en wellness.

In de vier vakantiehuisjes van Weidebosch Wellness – met de namen Jasmijn en Lavendel (gebouwd in 2011) en Korenbloem en Klaproos (gebouwd in 2005) – zijn diverse ontspannende elementen aangebracht die u bij Wellness verwacht. Geniet van de lommerrijke omgeving vanuit uw eigen buiten jacuzzi of kom tot rust in uw privésauna. In alle privacy kunt u vanuit de hangmat genieten van mooie, landelijke uitzichten.

De huisjes zijn ingericht op het verblijf van zes personen, ongeacht leeftijd. Aangezien wij veel waarde hechten aan een rustgevende vakantie voor alle gasten, zijn de huisjes niet beschikbaar voor jongerenvakanties. Ook zijn huisdieren niet toegestaan. Weidebosch heeft gratis wifi voor alle gasten!

Op de Binnenplaats zijn veel vermakelijke voorzieningen voor jong en oud. Denk hierbij aan een tafeltennistafel, een grote trampoline, een voetbaltafel, een zandbak, diverse speeltuintoestellen. Ook mag iedereen gebruik maken van, de skelter, de traptractor en meerdere fietsjes.

Eén van de leukste elementen van Weidebosch is de dierenboerderij. Hier grazen schapen, koeien, (pasgeboren) kalfjes, die iedereen mag aaien. Ook hebben wij een varken met biggetjes, lieve konijntjes, katten en kippen.

Wij heten u van harte welkom in een van de luxueuze en sfeervolle vakantiehuisjes. Voor alle vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Graag tot ziens,

Herbert en Jolanda.